Mälardalens Bilel & Motor i Västerås AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Mälardalens Bilel & Motor i Västerås AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Västerås här finns det många olika Aktiebolag. Mälardalens Bilel & Motor i Västerås AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Västerås jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

Mälardalens Bilel & Motor i Västerås AB är momsregistrerat sedan2007-01-18 och har organisationsnummer 556715-6863.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 021-811818 alternativt besöka eller skicka post till Mälardalens Bilel & Motor i Västerås AB på följande adress Kraftlinjeg. 14, 721 36, Västerås.

Mälardalens Bilel & Motor i Västerås AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-01-18.

I Mälardalens Bilel & Motor i Västerås AB så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, Ragnhild Viktoria som är född 1936 och har titeln Suppleant , Johansson, Ulf Bertil som är född 1961 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra reparationer och service på motorfordon, båtar, entreprenadmaskiner, bedriva försäljning av varor, tillbehör och tjänster inom nämnda områden samt därmed förenlig verksamhet.