Boultbee (Stockholm) AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Boultbee (Stockholm) AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Boultbee (Stockholm) AB är ett av dem. Statusen för Boultbee (Stockholm) AB är att Bolaget är aktivt.

Boultbee (Stockholm) AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-12-11. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Boultbee (Stockholm) AB ska trivas.

Boultbee (Stockholm) AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-24. I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta samt köpa och sälja fast egendom samt att även bedriva annan i samband därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Boultbee (Stockholm) AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-03-06.

Idag är Boultbee (Stockholm) AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Boultbee (Stockholm) AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6926900.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna eller en av dem i förening med en av -suppleanterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Boultbee (Stockholm) AB är Falk, Bo Gunnar som är född 1960 och har titeln VD, Falk, Bo Gunnar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Boultbee-Brooks, Clive Ensor som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Olofsson, Bert Ola Christian som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Charles Bengt Erik som är född 1977 och har titeln Suppleant, Roberts, Lee som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EESSundin, Bengt Anders som är född 1975 och har titeln Suppleant, Pettersson, Ulf Bertil Folke som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Boultbee (Stockholm) AB har 556717-2977 som sitt organisationsnummer.