Sandhamn Invest AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva konsultation inom logistik, förvaltning av värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sandhamn Invest AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är Sandhamn Invest AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 2007-01-04 så skapades Sandhamn Invest AB och verksamheten är har F-skattsedel Sandhamn Invest AB har haft det sedan 2007-09-27.

Sandhamn Invest AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-05-31

556719-4484 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Västerås.

Just nu är Sandhamn Invest AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Sandhamn Invest AB så går det att nå dem via telefon på 0455-333313 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sandhamn Invest AB är Andersson, Kent Andreas som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Bernhardsson, Annika Astrid Rebecka som är född 1979 och har titeln Suppleant, Nilsson, Jonas Patrik som är född 1964 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .