Westeros Glas och Metallentreprenader AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Westeros Glas och Metallentreprenader AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Westeros Glas och Metallentreprenader AB är ett av dem. Statusen för Westeros Glas och Metallentreprenader AB är att Bolaget är aktivt.

Westeros Glas och Metallentreprenader AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-01-18. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Westeros Glas och Metallentreprenader AB ska trivas.

Westeros Glas och Metallentreprenader AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-31. I Västerås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva glasmästeriarbeten med tillverkning och montering av metallpartier samt företagsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Westeros Glas och Metallentreprenader AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30.

Idag är Westeros Glas och Metallentreprenader AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Westeros Glas och Metallentreprenader AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Westeros Glas och Metallentreprenader AB är Karlsson, Leif Bertil som är född 1949 och har titeln VD, Karlsson, Leif Bertil som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Rondinini Belin, Mats Robert som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Broman, Stig Markus som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Sven Fredrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Torbjörn Gunnar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamotÅgren, Karl Anders som är född 1951 och har titeln Revisor, Anders Ågren Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Westeros Glas och Metallentreprenader AB har 556720-8086 som sitt organisationsnummer.