Jonas Warpmans AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Jonas Warpmans AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Jonas Warpmans AB är ett av dem. Statusen för Jonas Warpmans AB är att Bolaget är aktivt.

Jonas Warpmans AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-01-22. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Jonas Warpmans AB ska trivas.

Jonas Warpmans AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-08. I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva fastighetsskötsel, försäljning av vitvaror, markarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jonas Warpmans AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-08.

Idag är Jonas Warpmans AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Jonas Warpmans AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-52145.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Jonas Warpmans AB är Warpman, Jonas Gustav som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Warpman, Katarina Birgitta som är född 1963 och har titeln Suppleant, Vågemark, Inger Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, .

Jonas Warpmans AB har 556721-3920 som sitt organisationsnummer.