LGF Västerås AB

Västmanlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för LGF Västerås AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är LGF Västerås AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 2007-01-24 så skapades LGF Västerås AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

LGF Västerås AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-07-30

556721-7046 är organisationsnummret för bolaget som finns i Västerås.

Just nu är LGF Västerås AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med LGF Västerås AB så går det att nå dem via telefon på 021-803711 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom LGF Västerås AB är Jonsson, Lars Åke som är född 1942 och har titeln VD, Jonsson, Lars Åke som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Lars Tomas som är född 1968 och har titeln Suppleant, Josefsson, Per Henrik som är född 1964 och har titeln Revisor, Per Josefsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .