Stadler Läkarpraktik Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västerås finns det ett Aktiebolag som heter Stadler Läkarpraktik Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Stadler Läkarpraktik Aktiebolag i Västmanlands län. Västerås är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Stadler Läkarpraktik Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-04-06 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 2007-03-07 så har Stadler Läkarpraktik Aktiebolag varit registrerat och sedan 2008-01-24 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Stadler Läkarpraktik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Stadler Läkarpraktik Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Spejarv. 12, 722 40, Västerås. Vi ni istället prata med Stadler Läkarpraktik Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva läkarverksamhet, föreläsnings- och utbildningsverksamhet inom hälso- och sjukvårdsområdet och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Longato Stadler, Eva som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Longato, Renzo som är född 1953 och har titeln Suppleant, Törnblom, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisor, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Stadler Läkarpraktik Aktiebolag har 556725-5467 som sitt organisationsnummer.