Eva Lundberg Line AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Eva Lundberg Line AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Västerås här finns det många olika Aktiebolag. Eva Lundberg Line AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Västerås jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Eva Lundberg Line AB är momsregistrerat sedan2007-08-09 och har organisationsnummer 556728-2685.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 021-4950095 alternativt besöka eller skicka post till Eva Lundberg Line AB på följande adress Landisv. 31, 722 31, Västerås.

Eva Lundberg Line AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-08-09.

I Eva Lundberg Line AB så sitter följande personer i styrelsen: , Lundberg, Lars Karl Göran som är född 1942 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva webbproduktion, webbdesign, grafisk formgivning, foto och illustration, Formgivning och försäljning av heminredningsprodukter, smycken, kläder, accesoarer, hygienartiklar, konstnärsmaterial, böcker och tidskrifter, pappersvaror och kontorsmaterial. Kurser och föreläsningar inom mediaproduktion och personlig utveckling, och därmed förenlig verksamhet.