Socialpsykiatriska Utredningsteamet i Mellansverige AB

Västmanlands län

Information

Socialpsykiatriska Utredningsteamet i Mellansverige AB är en verksamhet som finns i Västerås. I Socialpsykiatriska Utredningsteamet i Mellansverige AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kempke, Thomas Gerhard som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sundberg, Leif Stefan Hugo som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Kempke, Maria Charlotte som är född 1964 och har titeln Suppleant, Körkkö, Gunnel Maria som är född 1962 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Socialpsykiatriska Utredningsteamet i Mellansverige AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Socialpsykiatriska Utredningsteamet i Mellansverige AB på telefon 021-120570.

Bolaget skall bedriva utredning, behandling och utbildning samt forskning inom sjukvård ävensom idka därmed förenlig verksamhet samt bedriva socialt arbete, konsulentstödd familjevård, upplåta hem för vård och boende (HVB-hem), genomföra handledning, arrangera utbildning och bedriva forskning inom det medicinska- och samhällsvetenskaplig området samt därmed förenlig veksamhet.

Idag är Socialpsykiatriska Utredningsteamet i Mellansverige AB av bolagstypen Aktiebolag.

Socialpsykiatriska Utredningsteamet i Mellansverige AB är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Socialpsykiatriska Utredningsteamet i Mellansverige AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-07-30 och Socialpsykiatriska Utredningsteamet i Mellansverige AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Socialpsykiatriska Utredningsteamet i Mellansverige AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Socialpsykiatriska Utredningsteamet i Mellansverige AB har 556728-9516 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.