Boultbee (Tensta) Property AB

Västmanlands län

Information

Boultbee (Tensta) Property AB är ett bolag som finns i Västerås. I Boultbee (Tensta) Property AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Falk, Bo Gunnar som är född 1960 och har titeln VD, Falk, Bo Gunnar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Boultbee-Brooks, Clive Ensor som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Olofsson, Bert Ola Christian som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Karin Gunilla som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Ulf Bertil Folke som är född 1959 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Boultbee (Tensta) Property AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Boultbee (Tensta) Property AB på telefon 08-6926900.

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta samt köpa och sälja fast egendom samt att även bedriva annan i samband därmed förenlig verksamhet.

Idag är Boultbee (Tensta) Property AB av bolagstypen Aktiebolag.

Boultbee (Tensta) Property AB är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Boultbee (Tensta) Property AB innehar ej F-skattsedel och Boultbee (Tensta) Property AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-09-27.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Boultbee (Tensta) Property AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Boultbee (Tensta) Property AB har 556731-0346 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Västmanlands län.