Sounds Deviced Sweden AB

Västmanlands län

Information

Sounds Deviced Sweden AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Sounds Deviced Sweden AB finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sounds Deviced Sweden AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Sounds Deviced Sweden AB har haft sedan 2007-07-30. Sounds Deviced Sweden AB har funnits sedan och 2007-07-30 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Sounds Deviced Sweden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Högbergsgränd 8, 724 62, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-2350965.

Västerås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Sounds Deviced Sweden AB Privat, ej börsnoterat.

Sounds Deviced Sweden AB har idag 556731-7580 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Wallin Eggeborn, David Christoffer -Wallin, Gert Olov är den som för stunden ansvarar för Sounds Deviced Sweden AB

Bolaget ska bedriva systemutveckling, lagra, analysera och presentera information i olika internet- och intranetmiljöer, uthyrning och försäljning av hårdvaru- och mjukvarusystem, bedriva informationshantering samt därmed förenlig verksamhet.

I Sounds Deviced Sweden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wallin, Gert Olov som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wallin Eggeborn, David Christoffer som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallin Eggeborn, Anita Kristina som är född 1952 och har titeln Suppleant, Erlandsson, Eva Christina som är född 1956 och har titeln Revisor, Strix Revision AB som är född och har titeln Revisor, .