AB GUZZON Technology, Maskin & Miljöteknik

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och AB GUZZON Technology, Maskin & Miljöteknik är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och AB GUZZON Technology, Maskin & Miljöteknik är ett av dem. Statusen för AB GUZZON Technology, Maskin & Miljöteknik är att Bolaget är aktivt.

AB GUZZON Technology, Maskin & Miljöteknik är ett Aktiebolag och skapades 2007-06-27. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där företaget finns i jobbar för att företag som AB GUZZON Technology, Maskin & Miljöteknik ska trivas.

AB GUZZON Technology, Maskin & Miljöteknik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-30. I Västerås så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva import, export, försäljning och service av fordonstvättanläggningar, vattenreningsanläggningar, betongtankar och tvättkemikalier samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AB GUZZON Technology, Maskin & Miljöteknik är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-30.

Idag är AB GUZZON Technology, Maskin & Miljöteknik Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med AB GUZZON Technology, Maskin & Miljöteknik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 075-1570100.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med AB GUZZON Technology, Maskin & Miljöteknik är Gustavsson, Lars-Erik Valfrid som är född 1952 och har titeln VD, Gustavsson, Lars-Erik Valfrid som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Pierre Eric Tobias som är född 1978 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Kent Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Lundqvists Revisionsbyrå i Västerås Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

AB GUZZON Technology, Maskin & Miljöteknik har 556732-6029 som sitt organisationsnummer.