P-Rutan Mälardalen Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och P-Rutan Mälardalen Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och P-Rutan Mälardalen Aktiebolag är ett av dem. Statusen för P-Rutan Mälardalen Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

P-Rutan Mälardalen Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2007-07-03. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som P-Rutan Mälardalen Aktiebolag ska trivas.

P-Rutan Mälardalen Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-22. I Västerås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva transporter och linjemålning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att P-Rutan Mälardalen Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-22.

Idag är P-Rutan Mälardalen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med P-Rutan Mälardalen Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-122090.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -externa firmatecknaren.

De som är på något sätt har med P-Rutan Mälardalen Aktiebolag är Blomgren, Margot Ann-Kristin som är född 1948 och har titeln Extern firmatecknare, Berner Hansson, Anna Marie Elisabeth som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomgren, Karl Rickard Ingemar som är född 1966 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Kent Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Lundqvists Revisionsbyrå i Västerås Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

P-Rutan Mälardalen Aktiebolag har 556733-6366 som sitt organisationsnummer.