Quick Automation i Västerås AB

Västmanlands län

Information

556735-5580 är organisationsnummer för bolaget Quick Automation i Västerås AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Quick Automation i Västerås AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Quick Automation i Västerås AB finns i.

Quick Automation i Västerås AB har varit registrerat sedan 2007-08-02 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-09-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Quick Automation i Västerås AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-09-20.

Quick Automation i Västerås AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Quick Automation i Västerås AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Barnelius, Anna-Maria Francisca -Barnelius, Daniel Jörgen

Vill ni komma i kontakt med Quick Automation i Västerås AB så kan ni göra det på telefon genom 073-9738103 eller genom brev på följande adress:
Kärrbog. 4, 723 41, Västerås

Bolaget skall bedriva teknisk konsultverksamhet inom el och automation, tillverkning av el och automationsutrustning, förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Quick Automation i Västerås AB och det är Barnelius, Daniel Jörgen som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Barnelius, Anna-Maria Francisca som är född 1973 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Kent Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Lundqvists Revisionsbyrå i Västerås Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,