Revisi revision & rådgivning AB

Västmanlands län

Information

Revisi revision & rådgivning AB är ett av många verksamheter som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Revisi revision & rådgivning AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Revisi revision & rådgivning AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-09-13.

Revisi revision & rådgivning AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2007-08-29. Men sedan 2007-09-13 så har Revisi revision & rådgivning AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kopparbergsv. 10, 722 13, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Revisi revision & rådgivning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6606430.

Västerås arbetar för att verksamheter som Revisi revision & rådgivning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Revisi revision & rådgivning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget ska bedriva revisionsbyrå med där tillhörande rådgivningsverksamhet, äga och förvalta fast och lös egendom samt i övrigt förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Revisi revision & rådgivning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Revisi revision & rådgivning AB och det är följande personer, Dalestig, Carl Michael som är född 1969 och har titeln VD, Dalestig, Carl Michael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anders Lennart som är född 1961 och har titeln Suppleant, Kling, Johan Andreas Håkan som är född 1975 och har titeln Revisor, Andersson & Norberg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Revisi revision & rådgivning AB är 556736-7049.