Powerine Consulting AB

Västmanlands län

Information

Powerine Consulting AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Powerine Consulting AB finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Powerine Consulting AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Powerine Consulting AB har haft sedan 2008-01-11. Powerine Consulting AB har funnits sedan och 2008-01-11 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Powerine Consulting AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kvicksundsstigen 10, 640 45, Kvicksund men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-9519096.

Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Powerine Consulting AB Privat, ej börsnoterat.

Powerine Consulting AB har idag 556738-4390 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Powerine Consulting AB

Bolaget ska verka inom försäljning, säljcoaching, verksamhetsutveckling, företagsledning, förvaltning av aktier och kapital genom aktivt ägarskap, marknadsföring och event samt därmed förenlig verksamhet.

I Powerine Consulting AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Meurk, Eva Elisabet Suk Hyon som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Engberg, Nils-Olof Martin som är född 1964 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Stefan Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .