Fogarn Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Fogarn Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Fogarn Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fogarn Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2008-01-24.

Fogarn Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2007-12-05. Men sedan 2008-01-24 så har Fogarn Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ragnaröksg. 3, 723 55, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fogarn Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3289162.

Västerås arbetar för att bolag som Fogarn Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fogarn Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget ska bedriva bygginstallationer och värdepappershandel, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fogarn Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fogarn Aktiebolag och det är följande personer, Björkström, Glenn Olof som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Ingvarsson, Claes Jihmmy som är född 1967 och har titeln Revisor, Lyckstedt, Helén Marita som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fogarn Aktiebolag är 556745-5885.