Big Dog Invest AB

Västmanlands län

Information

556748-1865 är organisationsnummer för bolaget Big Dog Invest AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Big Dog Invest AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Big Dog Invest AB finns i.

Big Dog Invest AB har varit registrerat sedan 2008-01-03 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-05-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Big Dog Invest AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Big Dog Invest AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Big Dog Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Big Dog Invest AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Barkarö Byg. 167, 725 91, Västerås

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt bedriva byggnadsrörelse, äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Big Dog Invest AB och det är Carlsson, Björn Lars Tony som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hammarbäck, Kenth Andréas som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarbäck, Marie Sofie som är född 1975 och har titeln Suppleant, Jansson, Erica Christina som är född 1969 och har titeln Suppleant, Westling, Mats Harry som är född 1964 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor