NEriks Audio AB

Västmanlands län

Information

NEriks Audio AB är ett av många företag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som NEriks Audio AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

NEriks Audio AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2008-02-14.

NEriks Audio AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2008-01-29. Men sedan 2008-02-14 så har NEriks Audio AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på NEriks Audio AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-141041.

Västerås arbetar för att företag som NEriks Audio AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för NEriks Audio AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva konsultverksamhet och produktutveckling inom data, elektronik och mekanik såsom inbyggda system, musikintrument, studioutrustning och akustik. Bolaget ska även bedriva verksamhet inom musikproduktion och därmed förenlig verksamhet. Konstruktion och reparation av flygelektronik, uthyrning av flyg- plan och annan fast och lös egendom, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för NEriks Audio AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Lars Niklas -Eriksson, Ulrika Elisabet.

Det finns idag lite personer som är kopplade till NEriks Audio AB och det är följande personer, Eriksson, Ulrika Elisabet som är född 1973 och har titeln VD, Eriksson, Ulrika Elisabet som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Lars Niklas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Lars Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjödén, Ann Ulrica som är född 1969 och har titeln Revisor, Gillner, Anna Carina som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant.Exit US Revision & Konsult AB som är född och har titeln Revisor, Cagi AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för NEriks Audio AB är 556750-7974.