MJP Entreprenad i Västerås AB

Västmanlands län

Information

556755-1691 är organisationsnummer för verksamheten MJP Entreprenad i Västerås AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MJP Entreprenad i Västerås AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som MJP Entreprenad i Västerås AB finns i.

MJP Entreprenad i Västerås AB har varit registrerat sedan 2008-04-03 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för MJP Entreprenad i Västerås AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

MJP Entreprenad i Västerås AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MJP Entreprenad i Västerås AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med MJP Entreprenad i Västerås AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Vasag. 20A, 722 15, Västerås

Bolaget ska bedriva byggnadsverksamhet, förvaltning av fastigheter, konsultation inom byggnadsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MJP Entreprenad i Västerås AB och det är Hansen, Rolf Oscar Göte som är född 1947 och har titeln Likvidator, Hansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,