GGW Garageinterior AB

Västmanlands län

Information

GGW Garageinterior AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där GGW Garageinterior AB finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. GGW Garageinterior AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket GGW Garageinterior AB har haft sedan 2008-05-01. GGW Garageinterior AB har funnits sedan och 2008-05-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till GGW Garageinterior AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Rälsg. 2, 722 33, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 021-134410.

Västerås arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är GGW Garageinterior AB Privat, ej börsnoterat.

GGW Garageinterior AB har idag 556755-8803 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för GGW Garageinterior AB

Bolaget ska verka som leverantör för garageinredningar. Verksamheten innefattar import av garageinredningar till försäljning i Sverige via återförsäljare och direkt till kund.

I GGW Garageinterior AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nyrén, Mikael Tobias som är född 1987 och har titeln VD, Nyrén, Mikael Tobias som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyrén, Harry Erland som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hällström, Carl Michael Lennart som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyrén, Daniel Erland som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Anders som är född 1972 och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .