Aros Fjärrvärmekonsult AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Aros Fjärrvärmekonsult AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Västerås här finns det många olika Aktiebolag. Aros Fjärrvärmekonsult AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Västerås jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Aros Fjärrvärmekonsult AB är momsregistrerat sedan2008-06-05 och har organisationsnummer 556758-1524.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-8212244 alternativt besöka eller skicka post till Aros Fjärrvärmekonsult AB på följande adress Jakobsbergsplatsen 2 A, 724 61, Västerås.

Aros Fjärrvärmekonsult AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2008-06-05.

I Aros Fjärrvärmekonsult AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Jonson, Eva Margareta som är född 1949 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är konsultverksamhet inom energi- och miljöområdet, handel med varor inom energi- och miljöområdet, utbildningsverksamhet, resursfömedling, förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.