Salong Topp Till Tå i Västerås

Västmanlands län

Information

Salong Topp Till Tå i Västerås är en verksamhet som finns i Västerås. I Salong Topp Till Tå i Västerås finns det lite olika personer som är förknippade och det är Steffen, Katrin Marlis som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Salong Topp Till Tå i Västerås så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Salong Topp Till Tå i Västerås på telefon 021-411199.

Hudterapeu SHR och Cidesco diplomerad. Verksamhet omfattar: - Ansiktsbehandlingar av olika sorter såsom AHA, acne, lyx, klassisk. - Manikyr. - Pedikyr. - Lerinpackningar. - Klassisk massage.

Idag är Salong Topp Till Tå i Västerås av bolagstypen Enskild firma.

Salong Topp Till Tå i Västerås är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Salong Topp Till Tå i Västerås innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-11-28 och Salong Topp Till Tå i Västerås är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-11-28.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Salong Topp Till Tå i Västerås så är det följande:

Salong Topp Till Tå i Västerås har 560530-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.