JLM Kreativ Konst

Västmanlands län

Information

560917-XXXX är organisationsnummer för företaget JLM Kreativ Konst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JLM Kreativ Konst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som JLM Kreativ Konst finns i.

JLM Kreativ Konst har varit registrerat sedan 2000-07-07 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för JLM Kreativ Konst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-11-21.

JLM Kreativ Konst är och det finns flera bolag i Västerås som också är .

Firmatecknare för JLM Kreativ Konst är följande:

Vill ni komma i kontakt med JLM Kreativ Konst så kan ni göra det på telefon genom 021-301213 eller genom brev på följande adress:

Konstnärlig verksamhet med inriktning mot uttrycksformerna text, bild och musik.

Det finns olika personer som har en koppling med JLM Kreativ Konst och det är Malmtorp, Jan Lennart som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,