Hårstället Spantgatan

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Västerås och Hårstället Spantgatan är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Hårstället Spantgatan är ett av dem. Statusen för Hårstället Spantgatan är att Bolaget är aktivt.

Hårstället Spantgatan är ett Enskild firma och skapades 1986-01-28. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hårstället Spantgatan ska trivas.

Hårstället Spantgatan är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01. I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Herrfrisering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hårstället Spantgatan är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Hårstället Spantgatan och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Hårstället Spantgatan så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-149577.

.

De som är på något sätt har med Hårstället Spantgatan är Persson, Mats ANDERS Bertil som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hårstället Spantgatan har 571021-XXXX som sitt organisationsnummer.