Peter Modig Badelunda Krongård

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Västerås och Peter Modig Badelunda Krongård är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Peter Modig Badelunda Krongård är ett av dem. Statusen för Peter Modig Badelunda Krongård är att Bolaget är aktivt.

Peter Modig Badelunda Krongård är ett Enskild firma och skapades 2006-06-12. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Peter Modig Badelunda Krongård ska trivas.

Peter Modig Badelunda Krongård är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-15. I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Skogs och jordbruk,. Konsulting främst riktat mot innovationsbolag

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Peter Modig Badelunda Krongård är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-15.

Idag är Peter Modig Badelunda Krongård och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Peter Modig Badelunda Krongård så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-1711338.

.

De som är på något sätt har med Peter Modig Badelunda Krongård är Modig, Lars Peter som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Peter Modig Badelunda Krongård har 580616-XXXX som sitt organisationsnummer.