Alis Däck o Service

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Västerås och Alis Däck o Service är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Alis Däck o Service är ett av dem. Statusen för Alis Däck o Service är att Bolaget är aktivt.

Alis Däck o Service är ett Enskild firma och skapades 2006-10-04. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Alis Däck o Service ska trivas.

Alis Däck o Service är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-19. I Västerås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Däck och bilservice.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Alis Däck o Service är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-19.

Idag är Alis Däck o Service och det finns flera verksamheter som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Alis Däck o Service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-840182.

.

De som är på något sätt har med Alis Däck o Service är Nor, Khedear som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Alis Däck o Service har 590227-XXXX som sitt organisationsnummer.