Susanne Ljunggren sjukgymnastik

Västmanlands län

Information

590319-XXXX är organisationsnummer för bolaget Susanne Ljunggren sjukgymnastik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Susanne Ljunggren sjukgymnastik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som Susanne Ljunggren sjukgymnastik finns i.

Susanne Ljunggren sjukgymnastik har varit registrerat sedan 1991-06-03 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Susanne Ljunggren sjukgymnastik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-02-11.

Susanne Ljunggren sjukgymnastik är och det finns flera bolag i Västerås som också är .

Firmatecknare för Susanne Ljunggren sjukgymnastik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Susanne Ljunggren sjukgymnastik så kan ni göra det på telefon genom 021-352202 eller genom brev på följande adress:

Sjukgymnastisk behandling, akupunktur, rehabilitering, friskvårdsträning, gruppgymnastik. Handel med därtill hörande detaljer.

Det finns olika personer som har en koppling med Susanne Ljunggren sjukgymnastik och det är Ljunggren, SUSANNE Birgitta som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,