RäKo - Räkenskaper och Konsultationer

Västmanlands län

Information

RäKo - Räkenskaper och Konsultationer är ett av många bolag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som RäKo - Räkenskaper och Konsultationer finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

RäKo - Räkenskaper och Konsultationer är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-02-02.

RäKo - Räkenskaper och Konsultationer som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1999-09-16. Men sedan 2000-02-29 så har RäKo - Räkenskaper och Konsultationer varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på RäKo - Räkenskaper och Konsultationer så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2724488.

Västerås arbetar för att bolag som RäKo - Räkenskaper och Konsultationer ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för RäKo - Räkenskaper och Konsultationer. Det finns flera bolag i Västmanlands län.

Bokföring och rådgivning. Konsultverksamhet avseende personlig utveckling. Handel med presentartiklar, konst och smycken.

Firmatecknare för RäKo - Räkenskaper och Konsultationer är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till RäKo - Räkenskaper och Konsultationer och det är följande personer, Niskala Ahlström, Eeva-Kaarina som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för RäKo - Räkenskaper och Konsultationer är 590504-XXXX.