Tangoo by May-Anita Brevik

Västmanlands län

Information

591217-XXXX är organisationsnummer för bolaget Tangoo by May-Anita Brevik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tangoo by May-Anita Brevik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som Tangoo by May-Anita Brevik finns i.

Tangoo by May-Anita Brevik har varit registrerat sedan 1993-07-26 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-03-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tangoo by May-Anita Brevik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-01.

Tangoo by May-Anita Brevik är och det finns flera bolag i Västerås som också är .

Firmatecknare för Tangoo by May-Anita Brevik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tangoo by May-Anita Brevik så kan ni göra det på telefon genom 021-141070 eller genom brev på följande adress:

Film & barnböcker. Webb & annons. Formgivning.

Det finns olika personer som har en koppling med Tangoo by May-Anita Brevik och det är Brevik, May-Anita som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,